​​​People do business with people they know, like and trust

FIRMAREGNSKAB OG ÅRSREGNSKAB

​Er det blevet tid til det årlige regnskab, så lad Revisionsfirmaet Chr. Mortensen klare opgaven. Vi assisterer ved udarbejdelse af virksomhedens årsregnskab og tilbyder en effektiv og målrettet proces.

Årsregnskab skaber overblik

​Vi tilbyder vores service til såvel store som mindre virksomheder i hele omegnen omkring København, Hørsholm og resten af Nordsjælland og kan både varetage udførelsen af virksomhedens regnskab helt og delvist alt efter, hvad der ønskes.

Uanset hvilken virksomhedstype, der er tale om, er et årsregnskab en vigtig del af årsafslutningen og det samlede regnskabsarbejde gennem hele arbejdsåret. Derudover skaber det endelige resultat et overblik over virksomhedens økonomiske udfordringer og fordele, ligesom det giver en indsigt i, i hvilken retning virksomheden udvikler sig.

Kvalitetssikkert firmaregnskab & årsregnskab

​I tæt samarbejde med vore kunder assisterer vi med udarbejdelsen af virksomhedens årsregnskab. Med kompetente fagfolk på sagen kan vi være behjælpelige med at skabe synergieffekter og samtidig sørge for, at de nødvendige dispositioner for en optimering af driftsregnskabet bliver foretaget.

Gennem optimale, holdbare og pålidelige løsninger skaber vi den nødvendige tryghed for, at årsregnskabet er udført korrekt og i overensstemmelse med de lovmæssige krav samtidig med, at vore kunder kan gå et nyt og positivt arbejdsår i møde.

Kontakt os gerne på telefon 33 73 46 00 for yderligere informationer omkring årsregnskab og priser på assistance hertil.

København

​KRESTON CM

Adelgade 15

1304 København K
​Telefon: +45 33 73 46 00

Hørsholm

KRESTON CM

Usserød Kongevej 157

2970 Hørsholm
​Telefon: +45 45 86 41 35

​CVR: 39 46 31 13

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt