​​People do business with people they know, like and trust

KRESTON CM – REVISION MED PERSONLIGHED

​Velkommen til KRESTON CM, der siden 1945 har leveret kvalitetssikre, holdbare og pålidelige ydelser efter vore kunders ønsker og behov.

Revision er mere end tal

​For os handler revision om mere end tal. Det handler i høj grad om seriøs og kompetent rådgivning. Som statsautoriserede revisorer er vi dedikerede i vores rådgivning, revision og kundebetjening.

​Vi udfører revision med personlighed, hvorfor vore kunder er sikret en service, der er tilpasset og skræddersyet individuelle behov, for derigennem at kunne yde den mest optimale og målrettede service med fokus på effektivisering og fremtidssikre løsninger.

Få tryghed og overblik

Vi arbejder med såvel private kunder som erhvervskunder i alle størrelsesordner i hele København, Hørsholm og resten af Nordsjælland. Vore dygtige medarbejdere og mangeårige erfaring sikrer virksomheden en god dialog og en tæt kontakt. Således skaber vi tryghed og overblik, når det drejer sig om virksomhedens revision og regnskabsfunktion.

Vores motto er revision med personlighed. Det afspejler troværdigheden, tilliden og engagementet i såvel vores samarbejdsaftaler som den daglige gang på kontoret.

Skab dig gerne et overblik her på hjemmesiden og har du spørgsmål til vores service, er du altid velkommen til at kontakte vores revisorer eller besøge vores kontor i enten Hørsholm eller København K.

God fornøjelse.

Kontakt os i dag for mere information.

København

​Adelgade 15

1304 København K

Tlf.: +45 33 73 46 00

Hørsholm

Usserød Kongevej 157

2970 Hørsholm 

Tlf.: +45 45 86 41 35

CVR-nr. 39 46 31 13

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt