Sådan går dit personlige regnskab op

Uanset om du er under uddannelse, lige blevet færdig eller har mange år på bagen, byder Kreston CM på spændende opgaver og ægte life-work balance på det, vi altid arbejder for skal være byens bedste arbejdsplads for revisorer.

Image for Junior Revisor

Nyuddannet

-

revisor

Er du helt ny og vil starte din karriere et sted, hvor vi sætter en ære i at ruste dig så godt som muligt?

Hos Kreston CM kommer du til at arbejde med mange forskellige typer kunder, typisk små og mellemstore virksomheder i et spændende mix af brancher fra mindre iværksættere til handels- og industrivirksomheder samt internationale datterselskaber.

Kontakt partnere Bent Kofoed (bk@krestoncm.dk) eller Michel Hansen (mkh@krestoncm.dk) og få en snak om, hvordan du kan blive en del af Kreston CM.

Image for Senior Revisor

Erfaren

-

revisor

Har du erfaring som revisor og lyst til at opleve et anderledes revisionskontor? Har du været væk fra branchen men vil gerne tilbage uden at skabe ubalance i det personlige regnskab?

Vi er eksperter i alle typer regnskaber - herunder hvordan vi får balance i liv og arbejde.

Er du HD med +5 års revisorerfaring, en rutineret cand.merc.aud. eller registreret revisor? Du kan få en spændende, fagligt udfordrende og fleksibel arbejdsplads i Hørsholm eller Adelgade. Kontakt partnere Bent Kofoed (bk@krestoncm.dk) eller Michel Hansen (mkh@krestoncm.dk) og få en snak om, hvordan du kan blive en del af Kreston CM – uanset hvor i livet du er.

Rekrutteringsproces


Den største forandring i dit arbejdsliv er kun en kop kaffe væk.
Kontakt partnere Bent Kofoed eller Michel Hansen og få en snak om, hvordan du kan blive en del af Kreston CM.

Det starter med en kop kaffe

Kontakt partnere Bent eller Michel, hvis du er interesseret i en uforpligtende samtale.

Vi får en snak

Send en ansøgning, så mødes vi og taler om, hvordan vi bliver hinandens bedste match.

Velkommen

Du starter på vores introforløb, så du får den optimale start på byens bedste arbejdsplads for revisorer.

Lokationer

Vi har kontor i Adelgade og på Usserød Kongevej i Hørsholm, så du kan arbejde der, hvor det passer bedst i forhold til resten af livet.

København K

Kreston CM

Adelgade 15

1304 København K

Partner Bent Kofoed

Mail: bk@krestoncm.dk

Tlf: +45 20 89 46 00

Hørsholm

Kreston CM

Usserød Kongevej 157

2970 Hørsholm

Partner Michel Hansen

Mail: mkh@krestoncm.dk

Tlf: +45 21 74 16 58

50+ er ikke din arbejdstid

Hos Kreston CM går vi lige så meget op i, at det personlige regnskab går op, som vi bekymrer os om vores kunder. Vi sætter pris på at arbejde sammen med kolleger, der er så forskellige fra os som muligt, på tværs af alder, køn og etnicitet. Tilsammen er vi Kreston CM, og vi glæder os til at byde dig velkommen i et revisionsfirma uden en 100-timers klub.

Vil du selv bestemme dine arbejdstider, få din work-life balance på plads og nyde en hverdag med højt til loftet og fokus på din faglighed og personlige ambitioner? Brug fem minutter her på at blive klogere på os. Du kan begynde med videoen med Bent Kofoed. Han er partner og tager meget gerne en kop kaffe med dig om dine muligheder hos Kreston CM.

Vores værdier

Aktivt partnerskab

Du skal kunne udføre dit arbejde godt og grundigt under hensyntagen til det liv, du har udenfor kontoret og vi hjælper hinanden som nødvendigt. Vores partnere går forrest ved at tage aktivt ansvar for, at opgaverne gøres færdige som aftalt.

Etik & nærhed

Du skal altid kunne genkende dig selv i valget mellem en kundes ønske om rådgivning og dine egne professionelle værdier. Du skal kunne komme tæt på dine kunder og deres forretning uden at sætte dit virke som offentlighedens tillidsrepræsentant over styr.

Fleksibilitet & uddannelse

Vi udarbejder altid individuelle aftaler om arbejdstid og sted. Derudover tilbyder vi en opdateret og bred vifte af personalegoder og muligheder for praktisk og teoretisk videreuddannelse.

En hverdag i plus

Fra fitness og briller med rabat til fleksible muligheder for hjemmearbejdsplads prøver vi på mange måder at blive byens bedste arbejdsplads for revisorer.

Vi arbejder aktivt på at tilbyde tidssvarende medarbejderfordele og muligheder for videre- og efteruddannelse, der er med til at få dig videre. Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde i plus? Mød nogle af dine kommende kolleger her på siden.

Mød dine nye kolleger

Livet skal ind først

Få de rigtige udfordringer i jobbet og hør Lone fortælle om, hvorfor det hedder life-work balance hos Kreston CM.

Man skal have det godt

Kevin fortæller om sammenholdet med kollegerne, hvordan man bedst går til kunderne - og hvad der får ham op om morgenen.

Alle vil gerne hjælpe

Hør, hvad Sophie-Matilde har at sige om at være ny i branchen, om at være under uddannelse og om vores sociale arrangementer.

Vil du forblive i +

Følg os på LinkedIn. Her finder du flere interviews med dine kommende kolleger hos CM, fortællinger om livet på kontoret og andre nyttige ting for dig som revisor.