Statsautoriseret revisor tilbyder erhvervsservice

​Fra 1. januar 2000 er vi blevet godkendt som erhvervsserviceleverandør, hvilket betyder, at vi som statsautoriseret revisor kan tilbyde dig og din virksomhed en erhvervsserviceordning inden for virksomhedens regnskabsfunktion.

Spar tid og ressourcer med en statsautoriseret revisor

​Ved hel eller delvis uddelegering af virksomhedens regnskabsfunktion til en statsautoriseret revisor, opnår virksomheden økonomiske samt tidsmæssige besparelser, som herefter kan anvendes inden for jeres kerneområder samtidig med, at der opnås rationaliseringer ved ressourcedeling inden for et fagligt specifikt område.

Serviceafdeling

Som statsautoriseret revisor har vi etableret en serviceafdeling med fokus på erhvervsservice, som til konkurrencedygtige priser vil kunne løse den enkelte virksomheds behov inden for følgende områder: Bogføring, lønindberetning, betalingsformidling, virksomhedsetablering, andet.

​Registreringerne kan enten ske på virksomhedens eget økonomisystem eller vort, alt efter den enkelte klients ønsker hertil.

Hør mere om din virksomheds muligheder for erhvervsservice

​Vi har kontorer i København K og i Hørsholm, hvorfor I som sjællandsk virksomhed kan drage nytte af vores kompetencer og service.

​Du kan kontakte os for at få en konkret dialog om mulighederne for etablering af en erhvervsserviceordning for din virksomhed, ligesom du kan høre mere om prisen for de ydelser, som aftalen med en statsautoriseret revisor skal omhandle.