Udtalelser fra kunder

Peter Eriksen, COO - Nilpeter A/S

KRESTON CM har fungeret som en tæt samarbejds-partner for Nilpeter i mere end 20 år. Vi finder høj værdi i at arbejde med et revisionsfirma, der har et indgående kendskab til vores forretning og som kender vores værdier, såvel som vores udfordringer.

​Den altid yderst professionelle og kompetente revision af Nilpeter gruppens aktiviteter er foregået i en behagelig dialog, med en rigtig god balance og vurdering af hvad der er væsentligt

​KRESTON CM har ydet en betydelig og værdifuld rådgivning indenfor skat og regnskabsforhold på koncernniveau

Dorte Krak, CEO/Adm. direktør - Arp-Hansen Hotel Group

Vi har brugt KRESTON CM igennem en årrække og er rigtig glade for samarbejdet. De yder effektiv service til aftalt tid, hvilket er vigtigt for en ekspanderende virksomhed som vores. Den økonomiske sparring er hurtig og effektiv.

Mads Bech Pedersen, CEO - Villy Pedersens Ejendomsselskab A/S

Vi har ultimo 2013 flyttet vores revision til KRESTON CM og har været yderst tilfredse med overgangen. KRESTON CM har ydet os yderst kompetent rådgivning i forbindelse med selskabernes refinansiering, dette udover den almindelige regnskabsaflæggelse, som er foregået rettidigt og i forventet høje kvalitet.

​Vi ser frem til fortsat vækst i samarbejde med KRESTON CM

Jesper Zartov, CEO/Administrerende direktør - Douglas Entertainment

Jeg har nu i over flere år haft et tæt samarbejde med KRESTON CM - et samarbejde som jeg idag ikke kunne være foruden. Én ting er det regnskabmæssige, hvor de er ekstremt professionelle og på forkant med udviklingen, men en mindst ligeså vigtig ting for mig er sparringen og rådgivningen indenfor det at drive, en så kompleks virksomhed, som den jeg er direktør for. Her excellere KRESTON CM ganske enkelt, og har været et kæmpe aktiv og har en stor andel i hvor vi er i dag. De kan simpelthen ikke få for varme anbefalinger herfra.

Patrick Olsen - Liked.dk

​Jeg skiftede over til KRESTON CM fra mit tidligere revisorfirma, som desværre nogle gange overså deres mindre kunder til ulempe for mig. Heldigvis har KRESTON CM taget rigtig godt imod mig, og gør meget ud af en personlig kommunikation og tilstedeværelse, selv for de mindre kunder. Det har betydet at jeg nu har et super godt forhold til min revisor, som altid straks står klar når jeg har noget på hjertet.

Charlotte og Kim Gravenhorst - Restaurant Beghuset

Vi har været selvstændige i restaurationsbranchen siden 1990 og lige så længe været kunde hos KRESTON CM. Der er ingen tvivl om, at netop KRESTON CM er årsag til, at vi stadig eksisterer i en ellers meget krævende branche.